De modellen van Energica

Viermaal een elektrische revolutie

Het modelgamma van Energica omvat vier modellen, allen gebouwd rond eenzelfde type elektrische aandrijflijn. Elk model heeft een zeer eigen karakter. De Ego biedt de typische supersport rijbeleving en houding, terwijl de Eva als echte streetfighter de rijder een rechte(re) zitpositie en breder stuur geeft. De EsseEsse9 modellen zijn juist gericht op diegene die een meer klassieke motorbeleving kan waarderen, inclusief de retro koplamp en zithouding.

Wat ze allemaal gemeen hebben is het fenomenale rijplezier van elektrische aandrijving. Het indrukwekkende koppel verveelt nooit en er is niemand sneller weg bij het stoplicht. Doordat er niet geschakeld kan worden kan alle aandacht gericht worden op het rijden van de juiste lijnen, het kiezen van de remmomenten en een veilig kijkgedrag; allemaal zaken die voordeel bieden bij sportief én rustiger motorgebruik. Want de mogelijkheid om heerlijk rustig en comfortabel te rijden behoort ook tot de capaciteiten van een Energica.

Doordat Energica moderne snellaadtechnologie toepast kan het 11,7 kW accupakket razendsnel geladen worden, soms wel in 20 minuten. En kunt u een motor zakelijk rijden? Dan zijn elektrische motorfietsen een ontzettend aantrekkelijke overweging. Kortom, meer dan genoeg argumenten om voor een elektrische motorfiets te kiezen. Het belangrijkste argument kunnen wij u hier echter niet uitleggen: de rij-ervaring, overtuigend vanaf de eerste meters. Heeft u interesse in één van de modellen? Een proefrit is snel afgesproken en van harte aanbevolen!

Energica Eva

De elektrische Streetfighter
  • 107 kW / 145 pk
  • 200Nm
  • Topsnelheid 200 km/u (gelimiteerd)
  • Verkrijgbaar vanaf: € 27.125,- incl. BTW

Energica Ego

Supersport gaat elektrisch

107 kW / 145 pk
200Nm
Topsnelheid 240 km/u (gelimiteerd)
Verkrijgbaar vanaf: € 27.930,- incl. BTW

Energica Eva EsseEsse9

Toekomst ontmoet retro
  • 80 kW / 109 pk
  • 180 Nm koppel
  • Topsnelheid 200 km/u (gelimiteerd)
  • Verkrijgbaar vanaf: € 24.905,- incl. BTW

Energica Eva EsseEsse9 Special

Elektrisch statement

80 kW / 109 pk
180 Nm koppel
Topsnelheid 200 km/u (gelimiteerd)
Verkrijgbaar vanaf: € 26.720,- incl. BTW

Fiscale voordelen

Een elektrische motorfiets heeft naast het prettige rijden ook nog een aantal fiscale (belasting) voordelen. Dit bestaat uit een aantal subsidies en of vrijstellingen.

Contact

Energica Brabant
De Scheper 305, 5688HP Oirschot
+31 (0)88 8 911 911
info@energica-brabant.nl

Stel een vraag

Versturen