Energica Brabant

Welkom bij Energica Brabant!

Energica Brabant is de meest recente toevoeging aan premium dealergroep PGZ (www.pgz.nl) en de eerste motorfietsen van het bedrijf.

De stap naar tweewielers, zeker die van Energica, ligt meer voor de hand dan mogelijk gedacht. Een bedrijf gespecialiseerd in premium en sportieve voertuigen heeft natuurlijk veel motorrijders en liefhebbers in de gelederen. Bovendien is elektrificatie een stap waar alle PGZ merken hard mee bezig zijn met zeer mooie producten tot gevolg. Die twee zaken samen vormen een mooie basis voor een Energica dealerschap, maar gaven nog niet de doorslag.

Ze waren wel de reden om eens, vrijblijvend, met een aantal medewerkers een proefrit te maken op Energica's, puur om te zien hoe ver elektrificatie gekomen was bij de motorfietsen. Ver. Heel ver, bleek het antwoord. Nadat de adrenaline ver genoeg gezakt was om ook weer zakelijke beslissingen te nemen, werd het enthousiasme niet minder: dit hoort bij PGZ, dit moeten we gaan doen!

En zo ontstond, met trots en binnen de faciliteiten van Porsche Centrum Brabant, de eerste Energica merkdealer van Nederland. Klaar om iedere motorrijder uit te leggen en te laten ervaren dat de toekomst gearriveerd is, met een product wat zowel met het hoofd als met het hart een keuze is die ontzettend veel plezier te bieden heeft.

Elke motorrijder is bij deze uitgedaagd om de elektrische revolutie te ervaren, zowel in de showroom als rijdend op één van onze demo-voertuigen (op afspraak).

Graag tot ziens bij Energica Brabant!

Contact

Energica Brabant
Heusdensebaan 48a, 5061 PS Oisterwijk
+31 (0)88 8 911 911
info@energica-brabant.nl

Stel een vraag